Żywienie w chorobach serca
Kategoria:
Język książki: polski
Rok wydania: 2003
Wydanie: 2
ISBN: 8320027365
Liczba stron: 224
Oprawa: Miękka
23.48
PLN
Cena w niePrzeczytane.pl:
23,48 zł
Cena katalogowa:
30,45 zł
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy: |
Paczka w RUCHu |
od 5,99 zł |
Paczkomaty InPost |
od 9,99 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie |
od 10,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska |
od 11,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres |
od 11,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska |
od 12,99 zł |
Kategorie:
- Oferta produktowa,
- Kuchnia, diety, gotowanie,
- Diety,
- Choroby, terapie,
- Poradniki,
- Oferta wydawnicza,
- Medycyna,
- Kardiologia. Krążenie krwi,
- Zdrowie, styl życia,
- Nauka, biznes
Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my? My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory. Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. A jak - dajemy wam gotową "receptę".