Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

EAN: 8371418180
Okładka: Miękka
Język: polski
Ilość stron: 248
Wydawnictwo: REA
32.50
PLN
32,50 zł
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 12,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 15,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie. Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.