Technologie w produkcji cukierniczej cz. 2 REA
Technologie w produkcji cukierniczej cz. 2 REA

Technologie w produkcji cukierniczej cz. 2 REA

Zasadnicza szkoła zawodowa, szkoła policealna
Wydawnictwo: REA
EAN: 9788375443615
Okładka: Miękka
Data wydania: 2011
Język: polski
Ilość stron: 216
Wydawnictwo: REA
35.48
PLN
40,30 zł
35,48 zł
Oszczędzasz: 11% (5 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 11,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

Magdalena Kaźmierczak

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.