Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3

Wydawnictwo: REA
Rok wydania: 1999
Wydanie: 1
ISBN: 8371410158
Liczba stron: 296
Oprawa: Miękka
26.88 PLN Cena w niePrzeczytane.pl:
26,88 zł
Cena katalogowa: 28,60 zł
książka niedostępna
zapytaj o książkę
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Paczkomaty InPost od 9,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 9,99 zł
  • Opis produktu
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.
recenzje czytelników
Zobacz pozostałe recenzji
Twoja ocena:
Pamiętaj, że tylko recenzje, które są zamieszczone wyłącznie na naszej stronie, mogą wygrać 100 zł!
Sprawdź szczegóły w regulaminie.
Twoje imię lub pseudonim:*
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Administratora za pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda może być odwołana w każdym czasie. Administratorem danych osobowych Klientów jest: Profit M Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-305), Aleje Jerozolimskie 134, NIP 525-22-45-459, Regon 015227002, KRS 0000756053
* Pole obowiązkowe
Przed dodaniem recenzji
zapoznaj się z regulaminem.
Facebook Instagram Twitter YouTube