Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3
Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3

Wydawnictwo: REA
EAN: 8371410158
Okładka: Miękka
Data wydania: 1999
Ilość stron: 296
Wydawnictwo: REA
26.03
PLN
28,60 zł
26,03 zł
Oszczędzasz: 7% (2 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 12,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.