Technologia gastronomiczna 1
Wydawnictwo:
Kategoria:
Język książki: polski
Rok wydania: 1998
Wydanie: 1
ISBN: 8371410700
Liczba stron: 168
Oprawa: Miękka
20.39
PLN
Cena w niePrzeczytane.pl:
20,39 zł
Cena katalogowa:
29,00 zł
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy: |
Paczka w RUCHu |
od 5,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska |
od 10,99 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie |
od 10,99 zł |
Paczkomaty InPost |
od 11,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres |
od 11,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska |
od 12,99 zł |
Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.