Technologia gast z towar podr dla kucharz 1 REA

Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej
Wydawnictwo: REA
Kategoria: książka
Język książki: polski
Rok wydania: 2012
ISBN: 9788371419942
Liczba stron: 336
Oprawa: Miękka
39.82 PLN Cena w niePrzeczytane.pl:
39,82 zł
Cena katalogowa: 46,60 zł
książka niedostępna
zapytaj o książkę
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
InPost Paczkomaty 24/7 od 10,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 12,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
  • Opis produktu
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum.Część pierwsza podręcznika zawiera wiadomości dotyczące:- bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii,- prawa żywnościowego,- systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia: - procesy technologiczne,- przyprawy i zioła, - tłuszcze, - warzywa, ziemniaki, grzyby,- owoce, - mleko i jego przetwory- oraz jaja.Podręcznik zapewnia właściwy dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptur pozwoli uczniowi na szybkie przyswojenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorka uwzględniła w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
recenzje czytelników
Zobacz pozostałe recenzji
Twoja ocena:
Twoje imię lub pseudonim:*
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Administratora za pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda może być odwołana w każdym czasie. Administratorem danych osobowych Klientów jest: Profit M Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-305), Aleje Jerozolimskie 134, NIP 525-22-45-459, Regon 015227002, KRS 0000756053
* Pole obowiązkowe
Przed dodaniem recenzji
zapoznaj się z regulaminem.
Facebook Instagram