Techniki zbioru utrwalania i konserwacji zwierząt

Kategoria: książka
Język książki: polski
Rok wydania: 2017
ISBN: 9788323503491
Liczba stron: 304
Oprawa: Miękka
45.29 PLN Cena w niePrzeczytane.pl:
45,29 zł
Cena katalogowa: 49,00 zł
książka niedostępna
zapytaj o książkę
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Paczkomaty InPost od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 11,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 19,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 24,99 zł
  • Opis produktu
Kompendium wiedzy na temat zbioru, konserwacji i utrwalania zebranego materiału zoologicznego. Adresowany głównie do studentów i pracowników naukowych wyższych uczelni, stanowi zarazem niezwykle użyteczną pomoc dla badaczy i pracowników instytucji naukowych, edukacyjnych i usługowych, takich jak muzea, parki narodowe, ogrody zoologiczne, szkoły różnego szczebla, stacje kwarantanny i ochrony roślin, urzędy celne, placówki doradztwa rolniczego itp. Relacjonowane metody opisywane są dla poszczególnych grup świata zwierząt w ujęciu systematycznym. Wobec całkowitego braku w polskiej literaturze podobnej publikacji, nie licząc książki z lat dwudziestych zeszłego stulecia, stanie się podstawową pozycją w bibliotece każdego zoologa. Książka powstała na podstawie prowadzonych od ponad 20 lat wykładów na Uniwersytecie Jagiellońskim.
recenzje czytelników
Zobacz pozostałe recenzji
Twoja ocena:
Twoje imię lub pseudonim:*
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Administratora za pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda może być odwołana w każdym czasie. Administratorem danych osobowych Klientów jest: Profit M Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-305), Aleje Jerozolimskie 134, NIP 525-22-45-459, Regon 015227002, KRS 0000756053
* Pole obowiązkowe
Przed dodaniem recenzji
zapoznaj się z regulaminem.
Facebook Instagram