Kategoria:
Język książki: polski
Rok wydania: 2006
ISBN: 8373198563
Liczba stron: 292
Oprawa: Miękka
23.78
PLN
Cena w niePrzeczytane.pl:
23,78 zł
Cena katalogowa:
24,90 zł
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy: |
Paczka w RUCHu |
od 5,99 zł |
Paczkomaty InPost |
od 9,99 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie |
od 10,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska |
od 11,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres |
od 11,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska |
od 12,99 zł |
Słodkie i pikantne przysmaki z domowej spiżarni. Dżemy, pasty, a nawet niezwykłe sosy czy octy ziołowe, choć można kupić w sklepie, czasem warto przyrządzić samodzielnie - bez konserwantów, za to dokładnie według własnych upodobań. Dżemy, galaretki, konfitury, powidła, marmolady, soki i syropy Można je przygotowywać przez cały rok: w lecie z malin, porzeczek, agrestu, wiśni i truskawek, jesienią klasycznie z jabłek, gruszek i śliwek, a zimą z owoców egzotycznych, jak mango, ananas czy kiwi. Oryginalne przetwory z warzyw, sałatki, kiszonki i marynaty, od zwykłej kiszonej kapusty po wymyślne marynaty doskonałe na przyjęcia, świetne na prezenty.