Owcze produkty spożywcze
Owcze produkty spożywcze

Owcze produkty spożywcze

EAN: 8320815932
Okładka: Miękka
Data wydania: 2005
Język: polski
Ilość stron: 196
Wydawnictwo: PWE - Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
24.22
PLN
30,00 zł
24,22 zł
Oszczędzasz: 19% (6 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 12,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

W książce Autor omawia, na tle stanu i perspektyw rozwoju produkcji owczarskiej, zagadnienia dotyczące produkcji mięsa owczego (zwłaszcza jagnięciny) oraz mleka owczego i jego przetworów. Są to problemy bardzo ważne, prognozy wskazują bowiem, że Polska jako członek Unii Europejskiej może produkować więcej mięsa owczego, gdyż surowiec ten na rynku unijnym jest i będzie gatunkiem mięsa, którego produkcja nie pokrywa potrzeb tego rynku. Także z przetworami z mleka owczego (jak choćby ze słynnym oscypkiem) Polska może wiązać duże nadzieje na zbyt tych produktów na Jednolitym Rynku Europejskim.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.