Kuchnie świata
Kuchnie świata

Kuchnie świata

Najlepsze przepisy z różnych krajów do przygotowania w domu
Autor: Rick Rogers
Wydawnictwo: National Geographic
EAN: 9788375961553
Okładka: Miękka
Data wydania: 2011
Język: polski
Ilość stron: 304
Wydawnictwo: National Geographic
34.21
PLN
54,90 zł
34,21 zł
Oszczędzasz: 37% (20 zł)
DARMOWA WYSYŁKA!
Książkę w tej cenie wyślemy do Ciebie za darmo za pomocą:

Koszt dostawy:

książka niedostępna

Opis produktu

Mając tę książkę, można zaspokoić apetyt na potrawy z ulubionych restauracji etnicznych, używając świeżych składników i prostych technik kulinarnych. Może już nigdy nie będziesz musiał zamawiać jedzenia na wynos!– Rick RodgersWypróbuj najbardziej lubiane potrawy z całego świata od chińskiej zupy wonton i złotego kurczaka z nerkowcami przez kremową, ogórkową raitę do dekadenckiego kurczaka tikka masala z Indii. Znajdziesz tu ponad 150 pysznych, łatwych do przygotowania przepisów dla miłośników kuchni międzynarodowej:FRANCUSKIEJ • WŁOSKIEJ • ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ • MEKSYKAŃSKIEJ • INDYJSKIEJ • CHIŃSKIEJ • TAJSKIEJ • WIETNAMSKIEJRICK RODGERS to wielokrotnie nagradzany autor książek kulinarnych, nauczyciel gotowania, a także gościnnie występujący w telewizji i radiu szef kuchni, który swoją miłością do dobrego jedzenia zaraża codziennie tysiące ludzi. Jest autorem ponad 30 książek kulinarnych, w tym bestsellera Thanksgiving 101, nominowanych do nagrody IACP Cookbook Award The Carefree Cook i Kaffeehaus, a także Comfort Food i Essentials of Roasting. Regularnie współpracuje z takimi magazynami jak „Cooking Light”, „Food & Wine” i „Bon Appétit”.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.