Kaczka indyk gęś Polskie tradycje kulinarne

Wydawnictwo: Olimp Media
Kategoria: książka
Seria wydawnicza: Polskie tradycje kulinarne
Język książki: polski
Rok wydania: 2011
Wydanie: 1
ISBN: 9788377070710
Liczba stron: 144
Oprawa: Twarda
9.69 PLN Cena w niePrzeczytane.pl:
9,69 zł
Cena katalogowa: 9,99 zł
książka niedostępna
zapytaj o książkę
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 10,99 zł
  • Opis produktu
Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto ? dla amatorów dziczyzny ? z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne ? przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ? ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek ? np. pierś indyka z warzywami ? jak i specjały idealne na uroczystą okazję ? np. gęś z suszonymi owocami.
recenzje czytelników
Zobacz pozostałe recenzji
Twoja ocena:
Twoje imię lub pseudonim:*
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Administratora za pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda może być odwołana w każdym czasie. Administratorem danych osobowych Klientów jest: Profit M Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-305), Aleje Jerozolimskie 134, NIP 525-22-45-459, Regon 015227002, KRS 0000756053
* Pole obowiązkowe
Przed dodaniem recenzji
zapoznaj się z regulaminem.
Facebook Instagram Twitter YouTube