Gotowanie dla dwojga. Książka kucharska. Poradnik bez kantów

Książka kucharska
Everything Cooking for Two Cookbook: 300 Creative Ideas for Making Relaxing Meals at Home
Tłumaczenie: Hahn Emilia
Wydawnictwo: Helion - Septem
Kategoria: książka
Seria wydawnicza: PORADNIK BEZ KANTÓW
Język książki: polski
Rok wydania: 2008
ISBN: 978-83-246-1296-3
Liczba stron: 304
Oprawa: Miękka
31.93 PLN Cena w niePrzeczytane.pl:
31,93 zł
Cena katalogowa: 34,90 zł
książka niedostępna
zapytaj o książkę
Pozycja jest obecnie:
niedostępna
Koszt dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
InPost Paczkomaty 24/7 od 10,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 12,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 14,99 zł
  • Opis produktu

300 smakowitych pomysłów na domową ucztę

Są łóżka dla dwojga, gry dla dwojga, nawet samochody dla dwojga! I tylko książki kucharskie dyskryminują pary! Czy jeśli chcesz przygotować posiłek dla siebie i swojej drugiej połówki, naprawdę musisz korzystać z przepisu dla pięcioosobowej rodziny? Albo mozolnie przeliczać gramaturę składników, żeby dostosować ich ilość do Waszych potrzeb? Musisz to robić... tylko wtedy, gdy korzystasz ze standardowych książek kucharskich. Jeśli jednak zależy Ci na tym, by gotowanie sprawiało prawdziwą frajdę -- zapraszamy do naszej smakowitej lektury.

Ustaliliśmy zatem, że nie prowadzisz stołówki wojskowej. Wręcz przeciwnie, masz ochotę cieszyć się ze swym partnerem każdą chwilą posiłku -- od momentu jego przygotowania, aż po schowanie umytych talerzy do szafki. Dlatego właśnie proponujemy Ci coś więcej niż tylko przepisy o różnych stopniach trudności i pracochłonności. W naszej książce znajdziesz również pomysły na oryginalne przygotowanie i podanie posiłku.

Niespodzianką jest specjalny dodatek, w którym umieściliśmy menu na szczególne okazje. Pierwsza randka, piknik, rocznica, pikantne śniadanie, a może gorąca kolacja w stylu latynoskim? Poznaj kilkanaście inspirujących konceptów na urozmaicenie wspólnych chwil przy stole.

Wespół w zespół, by smaku moc móc wzmóc!

  • Tajemnice profesjonalnych kucharzy.
  • Garnki, patelnie, noże i gadżety.
  • Stare przepisy na nowe sposoby.
  • Kuchnia tradycyjna i nieznane smaki.
  • Sztuczki i cenne wskazówki.

David Poran ukończył szkołę dla kucharzy, Culinary Institute of America. Podczas swojej pracy zawodowej obracał się w całym kulinarnym światku Nowego Jorku. Jest jednym z pomysłodawców i producentem programu Heat nadawanego przez kanał PBS. Pisze książki kucharskie, jest konsultantem w restauracjach i prowadzi stronę internetową www.davidporan.com.

recenzje czytelników
Zobacz pozostałe recenzji
Twoja ocena:
Twoje imię lub pseudonim:*
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Administratora za pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda może być odwołana w każdym czasie. Administratorem danych osobowych Klientów jest: Profit M Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-305), Aleje Jerozolimskie 134, NIP 525-22-45-459, Regon 015227002, KRS 0000756053
* Pole obowiązkowe
Przed dodaniem recenzji
zapoznaj się z regulaminem.

Polecamy także:

Cena katalogowa: 29,99 zł
Cena w niePrzeczytane.pl: 17,99 zł
Status: 36h
 
Cena katalogowa: 18,00 zł
Cena w niePrzeczytane.pl: 15,39 zł
Status: 36h
 
Cena katalogowa: 18,00 zł
Cena w niePrzeczytane.pl: 15,39 zł
Status: 36h
 
Cena katalogowa: 129,00 zł
Cena w niePrzeczytane.pl: 110,29 zł
Status: 36h
 
Cena katalogowa: 29,99 zł
Cena w niePrzeczytane.pl: 17,99 zł
Status: 36h
 
Cena katalogowa: 129,00 zł
Cena w niePrzeczytane.pl: 110,29 zł
Status: 36h
 
Facebook Instagram