Drób
Drób

Drób

Podstawy gotowania
Tytuł oryginalny: Das Kleine Grundkochbuch. GEFLŰGEL
EAN: 9788325800611
Okładka: oprawa twarda
Data wydania: 2009
Język: polski
Ilość stron: 64
Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
19.30
PLN
19,30 zł
Najtańsza wysyłka od: 6,99 zł

Koszt dostawy:

Paczka w RUCHu od 6,99 zł
InPost Paczkomaty 24/7 od 8,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 11,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 14,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

"Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów! Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych. Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci ? nuggetsy z kurczaka."

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.