Carving część III
Carving część III

Carving część III

Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku
Wydawnictwo: AD OCULOS
EAN: 9788362792160
Okładka: Twarda
Data wydania: 2012
Język: polski
Ilość stron: 96
Wydawnictwo: AD OCULOS
18.08
PLN
25,00 zł
18,08 zł
Oszczędzasz: 28% (7 zł)
DARMOWA WYSYŁKA!
Książkę w tej cenie wyślemy do Ciebie za darmo za pomocą:

Koszt dostawy:

książka niedostępna

Opis produktu

Rajmund Królik - z zawodu i zamiłowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzięki podróżom poznał pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, który przekonał go nie tylko do spróbowania swych sił w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale również do ich smakowania. Okazuje się bowiem, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w tej książce umożliwiają szybką naukę tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię kulinarną, co w kuchni ma ogromne znaczenie.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.